Kapcsolat

Speciális egyedi és komplex jelöléstechnikai rendszerek

A Masterprint fejlesztési filozófiája

 

01_TERVEZÉS ÉS FEJLESZTÉS – INTEGRÁLT EGYSÉG
A tervezést, a fejlesztést és az építést integrált egységként kezeljük. Ez olyan rendszerszintű gondolkodást jelent, mely lehetővé teszi, hogy minden esetben a jelöléstechnikai megoldást építsük fel a termék köré, anélkül, hogy a terméket átalakítanánk.

 

02_LEGMAGASABB MINŐSÉG ÉS HOSSZÚTÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉS
Egy jelöléstechnikai rendszer felépítésekor mindig gondosan feltérképezzük partnerünk földrajzi és piaci helyzetét, illetve termelési folyamatait és egyéb speciális igényeit is. A legmagasabb minőségre törekedve igyekszünk partnereinkkel hosszútávon együttműködni, mert ezáltal nem csak partnerünk sajátosságait, de az adott iparágat is mélyre- hatóan megismerhetjük.

 

03_IPARÁG SPECIFIKUS VAGY AKÁR SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK
Ennek a szemléletnek köszönhető, hogy számos területen képesek vagyunk iparág specifikus, vagy akár teljesen személyre szabott megoldásokat is felépíteni (ezek a területek a hagyományos nem digitális, a vegyes digitális, és a legmodernebb, kizárólag digitális alapú jelölő, illetve termék és csomagolóanyag nyomtató rendszerek szegmensei).

 

04_PARTNEREINKET AZONNALI VERSENYELŐNYHOZ JUTTATJUK
Hiszünk abban, hogy partnereinket úgy juttathatjuk azonnali versenyelőnyhöz saját piacaikon, ha maximálisan figyelembe vesszük a kezelői igényeket és egyúttal ügyelünk partnereink megrendelőinek elégedettségére is.

Offline Print & Check

Homorú felszínre nyomtat – majd ellenőrzi, hogy a felirat jól olvasható-e

Homorú felszínre nyomtat – majd ellenőrzi, hogy a felirat jól olvasható-e

CIJ nyomtatóval homorú, csillogó felületre felvitt nyomatokat is képes ellenőrizni a Masterprint által kifejlesztett nyomtatási kép ellenőrző kamerarendszer.

 

Hogyan tud egy berendezés homorú felületre nyomtatni úgy, hogy a karakterek tökéletesek legyenek? S ha némelyik felirat mégis torzul, és a feliratozás nem olvasható, akkor az a termék fennakadjon a szűrőn? Cégünk ennek a berendezésnek a megvalósítására kapott felkérést – bemutatjuk, hogyan működik a valóságban az egyedi fejlesztésű nyomtató és kamerás ellenőrző állomás (Print & Check).
Bővebben >

Zsákadagoló és Címkéző

Zsákot adagol, feliratoz, címkéz és összerendez – 7 lépésben

Zsákot adagol, feliratoz, címkéz és összerendez – 7 lépésben

A Masterprint új, testreszabott gépsora zsákok jelölésében segít: precíz, gyors és nagy mennyiségekkel is elbír – mindezt önállóan, emberi beavatkozás nélkül.

 

Egy gép, amibe csak be kell tölteni a zsákokat – a másik oldalon pedig már mindenféle felirattal, címkével ellátva jönnek ki. Ennek a komplex feladatnak a megoldására kaptunk megbízást nemrégiben a világ egyik vezető vetőmaggyártó vállalatától, akik a zöldmezős beruházás keretében épülő új üzemükbe szerettek volna nagy kapacitású jelölőgépet. A vetőmag-zsákok pontos azonosítására egyrészt a gyártónak van szüksége, másrész a szektorban hatályos, rendkívül szigorú jogszabályok kötelezővé teszik számos olyan információ feltüntetését, ami a zsákokban lévő termék eredetiségét bizonyítja.
Bővebben >

Robotcella

Masterprint robotcella – címkézés a termék több oldalán + 100 százalékosan megbízható ellenőrzés

Masterprint robotcella – címkézés a termék több oldalán + 100 százalékosan megbízható ellenőrzés

Többféle hengeres termék feliratozása, címke több oldalon, a felirat és maga a termék többszöri ellenőrzése – erre fejlesztettük ki címkéző robotcellánkat.

 

Egyik ügyfelünk kérésére fejlesztettük ki legújabb, multifunkciós berendezésünket. Az elektronikai alkatrészeket gyártó vállalkozás korábban próbálkozott már hasonló géppel, de mivel az nem elégítette ki valamennyi igényüket, kényszerűségből kézi címkézésre váltottak. A kézi feliratozás és a több lépcsős ellenőrzés viszont nemcsak lassította a termelést, de minőségileg is kifogásolható volt. Ennek a partnerünknek készítettük el a robotcellát, ami gyors, alig igényel emberi erőforrást és tökéletesen megbízható.
Bővebben >

WPL+G (Mérő- és címkézőrendszer + osztályozó)

Masterprint jelöléstechnika Magyarország egyik legnagyobb sajtgyárában

Masterprint jelöléstechnika Magyarország egyik legnagyobb sajtgyárában

Sokszor nem is gondolunk bele, mennyi feltételnek kell megfelelnie egy terméknek és csomagolásának, mire a boltok polcaira kerülhet. Masterprint a jelöléstechnika területén segíti partnereit teljeskörű megoldásaival, hogy minél hatékonyabban, gazdaságosabban tudjanak megfelelni a támasztott követelményeknek.

 

Ezúttal Magyarország egyik legnagyobb sajtgyártója számára alakítottunk ki egy automatikus mérő- és címkéző rendszert, amely segítségével több korábbi munkafázist sikerült automatizálni egy komplex rendszerrel.
Bővebben >