Új taggal bővült gyógyszeripari szerializációs moduljaink családja

25_NO_BACKROUND_WEB-350x240

A PharmaJet Print & Check Tamper Evident AERO a szigorú uniós előírások lépéseit tökéletesen integrálja a már meglévő gyártási folyamatokba.

 

A gyógyszeripari vállalkozások számára fejlesztett nagy sebességű szerializációs állomásunk egyedi igények szerint testreszabható, és kompakt megoldást nyújt az EU FMD előírásainak teljesítéséhez.

 

A PharmaJet P&C TE AERO segítségével tökéletesen automatizáltan történik a gyógyszerek szerializációja. A feliratozó – ellenőrző – validáló berendezés informatikai háttere korszerű, L1-től L4-ig a teljes folyamatot lefedi: szoftver és hardver oldalon egyaránt megfelel az uniós elvárásoknak. A nagy sebességű nyomtatásnak köszönhetően a szerializálás nem lassítja a gyártási folyamatot. A legmagasabb biztonság érdekében Tamper Evident címke garantálja a csomagolás sértetlenségét, a Tamper Evident címkék pozícióját és a szerializációs kódot kamerarendszer ellenőrzi, hiba esetén pedig a gép automatikusan selejtezi a kiválasztott terméket.

 

A PharmaJet Print & Check Tamper Evident AERO-t sok más fejlesztésünkkel együtt bármikor megnézhetik virtuális kiállításunkon, az alábbi linkre kattintva:

Masterprint Virtuális Kiállítás

A fejlesztés a GINOP-2.1.7-15-2016-02423 pályázat keretében valósult meg.