Testmozgás, varázslatos tájak – és a végén egy nemes cél

Tihany-cross-c-350x240

Különböző nehézségű távokon, festői környezetben futhatnak a Masterprint Tihany Cross Terepfutás és Nordic Walking Verseny résztvevői – és akik vállalják a plusz 300 méteres távot, egy befogadó otthon kis lakóinak életét teszik szebbé. 

 

A szeptember 25-i Masterprint Tihany Cross Terepfutás és Nordic Walking Verseny

 

több dolog miatt is különleges rendezvény. A résztvevők nem mindennapi környezetben, lenyűgöző útvonalon, méghozzá egészen eltérő nehézségű pályákon tehetik magukat próbára. Terepfutókat és nordic walkingosokat, kezdőket és profikat, gyerekeket és kutya-gazdikat egyaránt várnak, a cél itt valóban az, hogy mindenki a kedvére választhasson megfelelő nehézségű távot. 

 

Ám nem csak emiatt különleges program az idei Tihany Cross. Ebben az évben ugyanis az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat Veszprém – Gyulafirátóti Befogadó Otthonában élőket segíthetik azok, akik a választott táv teljesítése után lefutják a jótékony célra kijelölt plusz 300 métert – 300 MÉTER A GYERMEKEKÉRT. Az otthonban azoknak a gyermekeknek biztosítanak ellátást, akik az egészséges fejlődésüket veszélyeztető környezeti hatások miatt, ideiglenes hatályú elhelyezésük kapcsán támogatásra szorulnak. A verseny névadó-támogató partnere, a Masterprint Kft. ugyanis minden egyes 300 MÉTER A GYERMEKEKÉRT futó után 2.000 Ft-tal támogatja a Veszprém-Gyulafirátót Befogadó Otthont. Nemes célt nem nehéz találni, a választásnál fontos szempont volt, hogy a kezdeményezés helyi ügyet támogasson. 

 

Az év alighanem legfestőibb futóversenyén várunk minden mozogni vágyót, kezdőket és haladókat, a 4,5 km-es Bulifutamon azok is kipróbálhatják magukat, akik eddig a túl hosszú távok miatt nem indultak futóversenyeken. 

 

Itt pár perc alatt lehet jelentkezni a versenyre: 

https://www.tihanysport.com/nevezes-tihany-cross/

 

Aki pedig megosztja másokkal a program hírét, annak nagyon hálásak vagyunk. Bárkinek lehet ez egy hosszú szerelem kezdete.