SAP vállalati rendszer bevezetése

A Masterprint Kft. 7 864 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Vállalati folyamat menedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 19 660 000 forint összköltségvetésű beruházásból CRM, Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzési, logisztikai, Pénzügyi és számviteli, Elektronikus iratkezelés modulok kerültek bevezetésre.
Az uniós forrás elnyerésével lehetőség nyílt egy korszerűbb és hatékonyabb rendszer kiépítésére illetve egy új integrált vállalat irányítási rendszer bevezetésére.

A modern informatikai rendszer támogatja az erőforrások optimalizálását, a működési költségek csökkentését és naprakész információkat ad, mely hozzájárul versenyképességünk növeléséhez.

A projekt keretén belül, beszerzésre került az SAP integrált vállalatirányítási rendszer, egy szerver és 8-8 darab integrált Professional és CRM client licenc a működéshez szükséges szoftverekkel.

Az SAP integrált vállalatirányítási rendszer hosszútávon megalapozza a Masterprint Kft. eredményes működését és piaci részesedésének növelését.