Printing Innovation nyomtatók – német minőség elérhető áron

icube-series_800-350x240

Nyomtat és vág, gyors és pontos – a Printing Innovation iCube digitális színes nyomtatói a legmagasabb minőséget képviselik.

 

A Printing Innovation nyomtatócsalád tagjait úgy tervezték és fejlesztették, hogy azok a legmagasabb ipari igényeket is kielégítsék. Technológiai partnerük a Memjet, ami speciális és hatékony technológiát alkalmaz a nyomtatófejeknél. A nyomat színeiről a 70 400 fúvóka gondoskodik, ennek köszönhetően a nyomtatófej másodpercek alatt több millió tintacseppet bocsát ki. A színek öt csatornából érkeznek: kékeszöld, magenta, sárga és két fekete. A fejlesztésnél fontos szempont volt azt is, hogy ne teljen el sok idő a patronok cseréjével, és hogy a berendezések rendkívül könnyen kezelhetőek legyenek.

 

Az iCube nyomtatók az integrált vágóegységnek köszönhetően nem csak nyomtatni tudnak, hanem arra is képesek, hogy az elkészült címkéket szétvágják.

 

Az iCube 1, 2 és 3 elnevezésű printerek Németországban készülnek, a nyomtatók alapja a Memjet technológia. Előnyük a minimális bemelegedési idő és az alacsony nyomtatási zaj. 1600 dpi pontossággal nyomtatnak, a printer egyszerű, strapabíró konstrukciója növeli az élettartamot. A patronba töltött áttetsző tintának köszönhetően a nyomat erősen ellenáll a karcolásnak. Különböző anyagokra (fémek, műanyagok és fóliák) is kiváló minőségben nyomtatnak. Ipari felhasználásról lévén szó lényeges adat, hogy a nyomtatási sebesség a nyomtatási színtől függően elérheti a 21,6 km/nap sebességet.

 

A Masterprint Kft. mint kizárólagos hazai forgalmazó nem csak telepíti a Printing Innovation berendezéseit, hanem teljeskörű, gyors és megbízható szervizelést is biztosít az ország egész területén.

 

Az alábbi videó azt mutatja be, mik a fő előnyei a Printing Innovation nyomtatóinak.

 

Tudjon meg többet a Printing Innovationről

http://masterprint.eu/brand/printing-innovation

Tudjon meg többet az iCUBE1-ről

http://masterprint.eu/product/icube1

Tudjon meg többet az iCUBE2-ről

http://masterprint.eu/product/icube2

Tudjon meg többet az iCUBE3-ról

http://masterprint.eu/product/icube3

Tudjon meg többet a FLEXOR XCUT-ról

http://masterprint.eu/product/flexor-xcut

Kapcsolódó / letölthető pdf:
PI_Produktkatalog-_NEU_EN.pdf