Prémium minőségű jelölő berendezések – elérhető áron

thumb-350x240

Mindenekelőtt szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Masterprint Kft.-nél továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk az óvintézkedések betartására. A szervizelés, amennyiben erre van lehetőség, az iváncsai központunkban történik, partnereink telephelyén pedig kollégáink professzionális védőfelszerelésben végzik el a javításokat. A kellékanyag-utánpótlás zavartalan, így biztosítani tudjuk az Önök cégénél a zökkenőmentes termelést. 

 

Engedje meg, hogy levelünkben röviden bemutassunk három nagyszerű ár-értékű, prémium minőségű jelölőberendezést, melyek egyszerű megoldást nyújthatnak a feliratozási, a címkefelrakási, illetve a fólia-felülnyomtatási feladatokra. 

 

Ami mindhárom eszközt jellemzi, az a kedvező ár – nem csak a berendezések megvásárlásakor, hanem a működtetésük során is. 

A Hitachi UX B160W tintasugaras jelölőnek nem csak az ára, hanem a fenntartási költsége is alacsony – ezalatt a csekély 

kellékanyag-fogyasztást, 

tintafogyasztást (1 liter tinta 85 millió karakterre elegendő) 

és 

karbantartási költséget értjük. 

Megbirkózik a kifejezetten az ipari környezetre jellemző nehézségekkel, vízzel és ipari tisztítószerekkel tisztítható. A kifogástalan minőség érdekében valamennyi alkatrész házon belül, a Hitachinál készül. A gazdaságos tintafogyasztást, a piacvezető szintű oldószerfelhasználást és a minimális karbantartási költségeket a tintavisszanyerési technológia teszi lehetővé. 

Ajánljuk alkatrészek, elektronikai termékek gyártásához, élelmiszeripari termékek jelölésére, és minden olyan iparág termékeihez, ahol fontos a sima, az egyenetlen, vagy akár a homorú/domború felületek kontakt nélküli, üzembiztos nyomtatása. 

A Novexx ALS 104 címkefelrakója szintén kiváló választás, hiszen megbízhatóan működik, és nem csak az ára megfizethető, hanem a karbantartása is gazdaságos: szinte karbantartásmentes. Masszív felépítésű eszköz, kifejezetten ipari felhasználásra tervezve. 

Kiváló az ár-teljesítmény aránya: a címkéket tűpontosan helyezi el, maximális felviteli sebessége 30 m/perc. Másik előnye, hogy rugalmasan beilleszthető az Ön gyártósorába, szinte az összes szokványos címkeforma támogatott. A címke anyaga lehet papír és kemény PE, a maximális anyagszélesség 110 mm, minőségszabványos alkalmazásoknál kiváló választás. 

A NOVEXX Solutions termékportfóliójával elsősorban az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, a személyes higiéné/kozmetikai ipar, a vegyipar és a logisztika területén működő cégeket szolgálja ki. 

Végül hadd mutassuk be a Savema fólia felülnyomtatóit, melyek fő erényei közt említhetjük a sokféle nyomtatási méretet: a legkisebb nyomtatási terület 32×40 mm-es, a legnagyobb nyomtatási terület pedig 128 x 125 mm-es. 

A Savema fólia felülnyomók ár-érték arányban piacvezetők, emellett termékpalettájuk másik különlegessége, hogy levegőigény nélküli verzió is rendelhető. 

A Savema nyomtatói a leghatékonyabb módját kínálják különböző vonalkódok, szövegek, grafikák, dátumok, gyártmánytétel-számok, árak, kódok és más különböző információk nyomtatásának – rugalmas csomagolófóliákra és címkékre. 

A gépek működtethetőek mind szakaszosan, mind folyamatosan. Rendkívül alkalmasak mindenféle 1D-s vonalkód és 2D-s DataMatrix-kód nyomtatására is – például az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban, a kozmetikai iparban, illetve az autóalkatrész-gyártásban. 

Bízunk benne, hogy a világjárvány negatív hatásainak ellenére az Önök vállalkozásánál zökkenőmentesen folyik a termelés. Amennyiben azonban olyan területen tevékenykednek, ahol a gyártás átmenetileg szünetel, szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a leállás alatti időszak ideális a gépek karbantartására. Szervizcsapatunk készenlétben áll, és rövid időn belül el tudja végezni az aktuálisan elvégzendő üzemben tartási feladatokat. 

Ahol pedig a termelés újraindítását tervezik, ott előbb szintén érdemes a gépek karbantartását elvégezni, hogy a gyártás az első perctől kezdve zökkenőmentes legyen. 

 

A Masterprint Kft. segítséget nyújt az Ön vállalkozása számára az együtt gondolkodástól, az innovatív ötletek kialakításától kezdve az új lehetőségek megtervezésén, megvalósításán át az üzembiztos működés támogatásáig minden üzleti folyamatban. Keressen minket bizalommal! 

 

Jó egészséget és sikeres munkát kívánunk!

Tudjon meg többet a Hitachi UX B160W-ről

https://masterprint.eu/product/hitachi-ux-b160w/

Tudjon meg többet a Novexx ALS 104-ről

https://masterprint.eu/product/novexx-als-104/

Tudjon meg többet a Savema-ról

https://masterprint.eu/brand/savema/