Negyedik éve működik a Masterprint központja Iváncsán

masterprint-infoblokk-350x240

Negyedik éve használjuk iváncsai központunkat, amit 99.998.864 Ft vissza nem térítendő támogatás segítségével építettünk 2014-ben.

 

1.332 m²-es iroda- és műhelyközpontunkat – ami az Iváncsai Ipari Park területén épült – 2014 januárjában vettük birtokba. Az építési projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásában valósult meg, összköltségvetése 2014-ben 199.997.728 Ft volt. A 99.998.864 Ft vissza nem térítendő támogatást vállalkozásunk az “Új telephely létesítése a Masterprint Kft-nél” című pályázatával nyerte el.

 

A beruházás keretében épült több irodahelyiség, üzemcsarnok, korszerű veszélyeshulladék-tároló egység, emellett zöldövezeti területeket is kialakítottunk. A legmodernebb technológiákat és építési megoldásokat alkalmazó vállalati központ felépítésére az uniós és állami forrás elnyerésével nyílt lehetőségünk. A közreműködő szervezet a KDRFÜ Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztés Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. volt.

 

Az új épületegyüttes kiváló hátteret biztosít vállalkozásunk folyamatos fejlődéséhez. A központnak köszönhetően a Masterprinttől megszokott, magas minőségű szolgáltatások – valamint megrendelőink körét egyszerre tudjuk bővíteni.

 

Közreműködő szervezet:
KDRFÜ Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztés Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
T.: +36 22 513 370
E.: ü[email protected]
W.: www.kdrfu.hu/hu/kapcsolat

 

Az iváncsai központuk egyben kitűnő helyszín arra, hogy a saját fejlesztésű és építésű rendszereinkről videó filmet készítsünk.