Modern Gyárak Éjszakája a Masterprinttel, egyedi termékazonosítás a mindennapokban

MGYE_logo_350x240

Péntek délután újra nyit a Masterprint virtuális gyárlátogatása – a bemutatott berendezések és rendszerek a legkülönbözőbb iparágakban teszik könnyebbé a vállalkozások munkáját. 

 

Egyedi termékkövetés, központi nyomtatásvezérlés – a jelöléstechnika legizgalmasabb területeit ismerhetik meg november 12-én éjszaka az ágazat iránt érdeklődők. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által, az innováció és digitalizáció jegyében megrendezett eseményre regisztrálók lényegében egy szakmai nyílt napon vehetnek részt iváncsai központunkban.

 

A traceability a modern jelöléstechnikában már nem a hagyományos értelemben vett Track & Trace-t jelenti, hanem a szállítmányok helyett az egyes árucikkek nyomon követését. A digitálisan ellenőrzött körülmények között generált egyedi azonosítónak köszönhetően minden egyes árucikk mozgása lépésről lépésre nyomon követhető – így kiszűrhetővé, visszakereshetővé válnak a hibás és a hamis áruk. A cél, hogy a fogyasztókhoz csak kifogástalan minőségű és eredeti termékek kerülhessenek. A gyógyszeripar, a vegyipar, az élelmiszeripar és divatágazat mellett lényegében valamennyi gyártó iparág képviselői számára hasznos ez a különleges megoldás, hiszen vészhelyzet esetén pillanatok alatt visszakereshetők és visszahívhatók a hibás áruk.

A termékazonosításnak köszönhetően könnyebb megfelelni az egyre szigorodó biztonsági követelményeknek, megvédeni egy márka presztízsét, és nem mellesleg a vállalati folyamatok is átláthatóbbá válnak. 

 

A virtuális sétán többek között ezeket a berendezéseket mutatjuk be: 

 

  • Agrochemical traceabilty vonalunkat erősíti testreszabott gépsorunk, ami zsákot adagol, feliratoz, címkéz és összerendez.
  • A Masterprint PharmaJet DMP6 és a Masterprint PharmaJet Print & Check Tamper Evident Aero elnevezésű feliratozó, ellenőrző és validáló rendszerünket kifejezetten a gyógyszeripari gyártó, forgalmazó és logisztikai vállalatok számára fejlesztettük ki. 
  • Megismerkedhetnek a Masterprint PharmaJet Top View nevű félautomata aggregáló állomásunkkal is.

 

Az alábbi linkre kattintva beléphet a Modern Gyárak Éjszakája programhoz, örülünk, hogy velünk tart!

 

https://www.moderngyarakejszakaja.hu/hu/article/masterprint