Megfelelni a jövő elvárásainak – új nyomtatók az ANSER kínálatában

1.-U2-MobileS_belyegkep-350x240

Hordozható, ultrakönnyű, karbantartásmentes, 1 inches patron – frissült az Anser U2 tintasugaras nyomtatócsalád kínálata. 

 

Négy nyomtató, mindet más és más céllal fejlesztették ki az ANSER mérnökei. Ami közös bennük, az a karbantartásmentesség, a festékpatronnak köszönhetően ugyanis nem kell szervizelni a nyomtatófejet. Ez a tulajdonság drasztikusan csökkenti a bekerülési és fenntartási költségeket.

A jobb felhasználói élmény, a problémamentes telepítés és a könnyű integrálás érdekében mind a 4 modell 3,5 hüvelykes LCD képernyővel van felszerelve. 

Felhasználói felületük egyszerű, ugyanakkor elegáns. A gondtalan üzemeltetés érdekében az intelligens vezérlőpult felügyeli a nyomtató állapotát és valós idejű értesítéseket küld. 

A porvédelmi funkció megvédi a festékpatront a sérüléstől zord környezeti viszonyok esetén.


A csaknem 30 éves világcég U2 nevű családjának új, kiemelkedő tagja a MobileS, ami az egyik legkönnyebb mobil tintasugaras feliratozó a piacon. Tömege csupán 1 kg – nem telepített nyomtató, így nem kell felszerelni sehová, egyszerűen kézben kell tartani és nyomtatni vele. Emellett bárhol, bármilyen szögben megdöntve, tintafolyás nélkül dolgozik. Feliratozó ennél kompaktabb már nem is lehet, hiszen egyetlen apró dobozban benne van az összes szükséges tartozék: a U2 MobileS egység, a távirányító, 2 nagy kapacitású, tölthető elem, valamint az elemtöltő. Egyetlen töltéssel 7 óráig tud folyamatosan nyomtatni, ez több, mint 200 000 karaktert jelent. Maximum 4 sorban, 12,7 mm (0,5”) magas feliratokat lehet készíteni vele.

Az ANSER U2 nyomtatócsaládjának Smart nevű tagja egy költséghatékony tintasugaras nyomtató, amit porózus és fél-porózus felületek nyomtatáshoz ajánlanak. Poros környezetben védelmet biztosít a patronnak, aminek egyébként nulla a karbantartásigénye. A U2 Smart One tintasugaras nyomtató a megszokott 0,5 inches patronokkal ellentétben 1 inches méretben, dupla magasságban tud írni. Porózus és fél-porózus felületeken kiváló minőségben nyomtat, a különleges Anti-Shock mechanizmusnak köszönhetően pedig elkerülhetők a nyomtató váratlan sérülései.

A U2 ProS nyomtatót nem porózus felületekhez fejlesztették ki, oldószerrel kompatibilis tintapatronnal használható, ezt a jelölőt elsődleges csomagolás jelöléseihez tervezték. Speciális felületeken UV-tintás megoldás is választható.

A U2 család tagjaira jellemző az egyszerű, felhasználóbarát operációs rendszer, a további előnyök között említhetjük, hogy a menürendszer számos nyelven elérhető, többek között magyarul is.

A vonalkódok egész sorát képesek feliratozni, méghozzá tűélesen: 1D & 2D vonalkódok nyomtatása, ideértve az EAN 128, Code 128, Code 39, Datamatrix, QR stb. formátumokat. 

A U2 nyomtatócsalád feliratozóihoz az ANSER új tintasorozatot kínál, az Inkfinity sokféle nyomtatási lehetőséget biztosít. A teljeskörű tinta paletta azt jelenti, hogy porózus, félig porózus és nem porózus felületre is kínálnak kiváló minőségű festéket.

Ismerje meg az Anser U2 SmartONE-t:

/product/anser-u2-smartone

Ismerje meg az Anser U2 MobileS-t:

/product/anser-u2-mobiles

Ismerje meg az Anser U2 ProS-t:

/product/anser-u2-pros

Ismerje meg az Anser U2 Smartot:

/product/anser-u2-smart

Ismerje meg az Anser U2 Dieselt:

/product/anser-u2-diesel