A Masterprint a SIRHA Szakkiállításon – élelmiszeripar és jelöléstechnika

sirha-2018-logo-350x240

Ismét bemutatkozunk a SIRHA Budapest Szakkiállításon – a Masterprint Kft. a hazai jelöléstechnikai piac egyik vezető szereplőjeként mutatja be megoldásait és berendezéseit a gasztronómiai szakkiállításon.

 

Azonosítás, címkenyomtatás, termékátvilágítás – ezek a feladatok a modern élelmiszergyártás szerves részei. Az élelmiszereket ugyanis nem csak elkészíteni kell: azok csomagolása, azonosítása, ellenőrzése is fontos feladat – így idén is a megoldásaink iránti komoly érdeklődésre számítunk a SIRHA Budapest Szakkiállításon. Ahogyan két évvel ezelőtt, most is testvércégünkkel, a MasterQuality-vel közösen mutatjuk be tevékenységünket 28 nm-es standunkon.

 

A SIRHA Budapest Szakkiállítás kihagyhatatlan esemény a régió élelmiszeripari és vendéglátó-ipari ágazatban dolgozó szakemberei számára. A rendezvény célja, hogy összehozza az élelmiszeripari szolgáltatások és a gasztronómia minden ágazatát – az élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátó-ipari, valamint gasztronómiai területek mellett a csomagolóipar hazai és külföldi képviselőit. Lehetőség nyílik arra, hogy a különféle szektorok képviselői megosszák egymással tapasztalataikat, és üzleteket kössenek.

 

Jelölőrendszerek, címkenyomtatás, termékellenőrzés, szeletelő gépek, ipari röntgen gépek – cégeink számos olyan megoldást kínálnak, melyek nagyban megkönnyítik az élelmiszeripar különböző területein dolgozó vállalkozások munkáját. A helyszínen is bemutatunk néhányat az általunk forgalmazott jelöléstechnikai berendezések közül: megnézhetik, hogyan nyomtat parányi karaktereket a Leibinger és a Hitachi tintasugaras nyomtatója. Bemutatjuk a Matthews L1 kiskarakteres és T100 nagyfelbontású tintasugaras nyomtatóját is. Ezek mellett kiállítjuk a Novexx XLP504 praktikus asztali címkenyomtatót, illetve azt is láthatják, hogyan ellenőrzi a palackok töltésszintjét, a megfelelő kupakzárást, a címkék nyomtatását és pozícióját, a stratégiai partnerünk, az olasz Antares Vision berendezése.

 

Testvércégünk, a MasterQuality a húsipari feldolgozógépek, ipari mosogató gépek (ládák, konyhai eszközök, hordók mosása), ipari vágó, kockázó, szeletelő gépek (hús, zöldség, gyümölcs, sajt darabolása), röntgen gépek (gumi, üveg, acél kimutatása a csomagolásban) valamint sajtdaraboló gépek forgalmazásával foglalkozik.

 

A harmadik SIRHA Budapest a közel 400 kiállító mellett színes programkínálattal, szakmai előadásokkal és bemutatókkal is várja a látogatókat. A világ legrangosabb séfversenye, a Bocuse d’Or magyar döntőjén az ország legjobb szakácsai mérkőznek meg egymással, de nagy érdeklődés övezi a Desszert Versenyt és az első alkalommal megrendezett Országos Közétkeztetési Szakácsversenyt is.

 

Bemutatóterünket az „A” pavilon a D61-es standján, a Food technologies, packaging and services részen találják a kiállítás ideje alatt, február 7 és 9 között.

 

Várjuk Önöket mindhárom napon, látogassanak el hozzánk!

 

Meghívott vendégeink erre a linkre kattintva máris regisztrálhatnak:
SIRHA regisztrációs link

 

A sikeres regisztrációt követően e-mailben küldünk egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassák ki és hozzák magukkal a kiállításra – így sorban állás nélkül, azonnal beléphetnek a kiállítás területére.