Fókuszban az egyedi termékkövetés – Masterprint az IPAR NAPJAI szakkiállításon

Mach-Tech-logo_belyegkep-350x240

Nem szállítmányok, hanem árucikkek nyomon követése – a Track&Trace-en belül a termékazonosítás egyre nélkülözhetetlenebb feladat, hiszen bizonyos problémákra csak az áruk egyenkénti visszakövetése nyújt megoldást. A Masterprint Kft.-nél idén a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállításon is a termékazonosításé a főszerep.

 

 

A Track&Trace, a nyomon követése eddig is jelen volt minden olyan vállalkozás életében, ahol gyártás folyik. Ám egyre nagyobb igény van arra, hogy ne csak a szállítmányokat lehessen nyomon követni, hanem adott árucikkeket is, egyenként. Gyógyszeripar, élelmiszeripar, alkatrészgyártás – csak néhány azon területek közül, ahol egyre komolyabb az igény az adott termékek egyenkénti regisztrálására és visszakövetésére. A Masterprint Kft. által nyújtott megoldások alkalmasak arra, hogy a terméken elhelyezendő információkat digitálisan ellenőrzött körülmények között generálják, majd ezek a kódok az adatbázisban gyorsan visszakereshetők legyenek.

 

Hogy mindezzel mi a vállalkozások célja? Egyrészt a minőségbiztosítás, másrészt a hamisítás elleni küzdelem.

 

A Masterprint Kft. 42 m2-es standjánál a korábbinál is több iparág képviselőit várjuk, hiszen a hatékony Track&Trace rendszerek bevezetése nem csak a hamisítványok kiszűrésében segít, hanem a termékazonosításnak köszönhetően a vállalati folyamatok is átláthatóbbá válnak, illetve egyszerűbb lesz megfelelni a minőségi és az egyre szigorodó biztonsági szabályoknak.

 

A kiállításon bemutatjuk a Masterprint nagy sebességű feliratozó – ellenőrző – validáló szerilaizációs állomást, a Novexx új raklapcímkézőjét, a Leibinger Jet3Up és a Hitachi UX tintasugaras jelölőjét, a Limitronic V5 CMYK színes digitális nyomtatóját és a Printing Innovation színes digitális címkenyomtatóját.   

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a nyomon követés ezen speciális szegmenséről, az egyedi azonosításról, keressen minket a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás G pavilon 201E standján május 14-17. között. Kollégáink örömmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre, és ajánlanak Önnek testre szabott megoldásokat.

 

A rendezvényre az alábbi linken regisztrálhat:

http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L10259839DC2

 

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.

Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

 

Látogassanak meg minket, forduljanak bizalommal szakembereinkhez!