Extrém színes képek, nyomtatás extrém helyzetekben - a Limitronic nyomtatói a Masterprint kínálatában

1.-Limitronic_V7_color_belyegkep-350x240

Élethű színes képek nyomtatása a dobozokra, feliratozás különleges környezetben – a gyártással egyidőben. Többek között ebben kiemelkedők a Limitag család nyomtatói. 

 

Ha valakinek számít, hogy a csomagoláson lévő felirat és a dekoráció élénk, színes és kontrasztos legyen, akkor a legjobb választás a Limitronic kínálata. A Masterprint Kft. hivatalos kizárólagos forgalmazója lett a márkának, ezért szeretnénk bemutatni, miben jeleskednek a nagy múltú spanyol gyártó berendezései. 3 nagy termékcsaládjuk van: a Limitag V5, V6 és V7, melyekkel a legkülönbözőbb nagyfelbontású színes nyomtatási igényeket elégítik ki, a legkülönbözőbb felületeken. 

 

Termelői vonalba integrálható full color digitális nyomtató rendszerekről van szó, melyek új fejezetet nyitnak az ipari jelöléstechnika világában. Csomagoló gépsorba illeszthetők, automata módon, önállóan tudnak működni. 

 

Olaj alapú vagy UV LED tintát használnak, az eredmény pedig már-már művészi. A V6 FULL COLOR nevű berendezéssel tökéletesen személyre szabhatók a dobozok, a vizuális megjelenítésnek lényegében nincsenek korlátai. Feliratozni és dekorálni is tud egyben: akár 360 dpi felbontásban nyomtat különböző magasságú grafikákat, 3 különböző sűrűségben. A kombinált patronokkal (fekete-cián-magenta-sárga) az összes nyomtatási igényt képes kielégíteni, az eredmény látványos és jól olvasható egyben. 

 

Van olyan modelljük is, amelyikkel sötét háttérre lehet magas kontrasztú fehér feliratot nyomtatni, és integrált grafikai szerkesztővel is felszerelték.
Sokoldalúságukat jól mutatja, hogy a dobozok 2 oldalára is képesek feliratozni. 

 

A berendezések másik nagy előnye, hogy lényegében bármire tudnak nyomtatni: fára, szivacsra, hungarocellre, márványszerű anyagokra, palettákra. 

 

Megbízható kültéri működés – a legkülönbözőbb ipari gyártási környezetben is megállják a helyüket. Náluk ez azt jelenti, hogy gond nélkül feliratozzák a halas kartondobozokat – már a halászhajó fedélzetén. A bottom-to-top nyomtatás lényege pedig az, hogy a doboz aljára kerül a felirat. 

 

Fejlesztéseikkel a full color in-line digitális nyomtatás egyik vezető gyártójává váltak, a GS1-standardnak megfelelő, magas minőségű vonalkódnyomtatás szintén alapfunkció. 

 

Az egyszerűségre fókuszálnak: a legtöbb munkakörnyezetbe könnyen integrálható berendezéseket gyártanak, Track and Trace megoldásaikkal pedig a termékek nyomon követését segítik. 

 

Berendezéseik már 25 országban elérhetőek, karbantartási igényük gyakorlatilag nulla. Hazánkban a Masterprint Kft. képviseli a Limitronic márkát, gyors és hatékony támogatási, illetve szervizhátteret biztosítunk megrendelőinknek. 

 

Tudjon meg többet a Limitronic-ról:

https://masterprint.eu/brand/limitronic