Antares Vision Open House 3.0 – újabb lépés a szerializálás felé

antares-vision-open-house-30-03-350x240

A gyógyszeripari szerializáció valamennyi területét bemutató előadásokkal vártuk a látogatókat az Antares Vision Open House 3.0 nyílt napunkon.

 

Egy év sincs hátra, és életbe lép az EU FMD, ami komoly kihívás elé állítja a gyógyszerellátási lánc szereplőit. A főként vényköteles készítményekre vonatkozó uniós direktíva célja, hogy az Európai Unió országaiban visszaszorítsák a gyógyszerhamisítást, és a készítményekkel való visszaéléseket. Egyéni azonosító jellel kell ellátni a készítményeket, melyek segítségével nyomon követhetőek lesznek nem csak a tagállamokon belül, hanem az unió valamennyi országában.

 

Hogy az átállás, az uniós rendszerbe való bekapcsolódás zökkenőmentes legyen, a Masterprint kifejlesztett egy szerializációs állomást. Az Antares Vision Open House 3.0 vendégei a berendezésről és a szoftveres megoldási lehetőségről tájékozódhattak.

 

Az Antares Vision részéről Daniele Rossi, stratégiai partnerünk IT Project Managere tartott előadást „Teljes körű szoftveres megoldás bemutatása az L4-es szinthez” címmel. Az ATS Four az Antares Vision által kifejlesztett szoftveres ökoszisztéma, mely a szerializációs adatfolyamokat kezeli. Emellett összeköti a gyártó üzemeket, a CMO-kat, a logisztikai szolgáltatókat és a hatóságokat – mindezt egy új adattárolási koncepció segítségével.

 

Miklós Péter, a Masterprint Kft. szerializációs ágazatának projektvezetője arról beszélt, hogy CMO-knak milyen folyamatokat kell megvalósítaniuk ahhoz, hogy szerializálhassanak, illetve hogyan kapcsolódhatnak az L4-hez.

 

A nyílt napokon kiállítottuk az Antatres Vision S.r.l. egyik ellenőrző berendezését, ami nem csak a kupakzárást kontrollálja, hanem a címkék nyomtatását, pozícióját és a palackok töltésszintjét is. Bemutattunk egy aggregáláshoz kifejlesztett univerzális, automata sarokcímkézőt is.

 

A 21 gyógyszeripari vállalkozás részéről érkezett résztvevők személyesen konzultálhattak a fejlesztéseket irányító vezető mérnökeinkkel, és mivel a nyílt napokat iváncsai központunkban tartottuk, megnézhették készülő szerializációs állomásainkat. A jó hangulatú és informatív szakmai napokról fotók is készültek, melyeket írásunk végén találnak.

Antares Vision Open House 3.0 - középpontban a gyógyszeripari szerializáció

http://masterprint.eu/news/antares-vision-open-house-3-0-kozeppontban-gyogyszeripari-szerializacio