Antares Vision Open House 3.0 - középpontban a gyógyszeripari szerializáció

aoh-30

Az új mechanizmusra való átállás kihívásai és a Masterprint által nyújtott megoldási lehetőségek játsszák a főszerepet a március eleji Antares Vision Open House 3.0 rendezvényünkön.

 

Harmadik alkalommal rendezünk szakmai nyílt napokat stratégiai partnerünkkel, az Antares Vision S.r.l.-lel közösen a gyógyszeripari szerializációról.

 

A harmadik rendezvényünk célja ugyanaz, mint az előző kettőé is volt: a forgalomba hozatali engedélyek tulajdonosai, a gyógyszeripari gyártók és a forgalmazók megismerkedjenek az uniós szabályozás részleteivel, illetve az általunk kínált megoldásokkal.

 

A gyógyszerek eredetiségét és a csomagolásuk sértetlenségét biztosító EU FMD egy év múlva, 2019. februárjában lép hatályba, és a gyógyszeripar valamennyi szereplőjét érinti. A határidő közelsége miatt tartottuk fontosnak, hogy újabb szakmai találkozót rendezzünk.

 

Ahhoz, hogy a gyógyszerszektor szereplői jelenlegi gyártási folyamataikba be tudják illeszteni a szigorú uniós előírások lépéseit, mind informatikai, mind technikai, mind szervezeti oldalon komoly fejlesztésekbe kell kezdeniük.

 

Elmélet és gyakorlat

 

Ahogyan megoldásaink, úgy előadásaink is lefedik a készítmények nyomon követésével kapcsolatos igényeket – hardver és szoftver oldalon egyaránt.

 

Daniele Rossi (IT Project Manager), az Antares Vision előadója az L4 szintről informálja majd a jelenlévőket.

 

A Masterprint Kft. munkatársa azt mutatja be, hogy a CMO-knak milyen folyamatokat kell megvalósítaniuk ahhoz, hogy szerializálhassanak, illetve azt, hogyan kapcsolódhatnak az L4-hez. Itt az előadó Miklós Péter mérnök lesz, aki cégünknél a szerializációs ágazat projektvezetője.

 

Mivel a rendezvény helyszíne a Masterprint iváncsai központja, a résztvevők találkozhatnak és konzultálhatnak vezető mérnökeinkkel, akik a fejlesztések irányítói, illetve megnézhetik készülő szerializációs állomásainkat.

 

A beszélgetéssel egybekötött prezentációk közötti szünetekben kávéval, ebédidőben pedig állófogadáson látjuk vendégül a résztvevőket.

 

A szakmai nyílt napok időpontja március 1-2. Ahogyan korábban is, a rendezvény mindkét napján ugyanaz a program várja az érdeklődőket. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a vendégek kiválaszthassák, melyik a számukra megfelelőbb időpont.

 

Amennyiben az Antares Open House 3.0 felkeltette érdeklődését, a korlátozott számú férőhely miatt kérjük, szíveskedjen részvételi szándékát mielőbb jelezni felénk azzal, hogy regisztrál rendezvényünkre az alábbi linken:
az Antares Vision Open House 3.0 lezajlott – ez a link a nyitóoldalra viszi.

 

Várjuk rendezvényünkön, ahol segítünk eligazodni ebben az összetett, sokszereplős folyamatban – hogy Önök időben, biztonsággal és hibamentesen felkészülhessenek az átállásra!