A minőség garanciája az élelmiszeriparban is– a Masterprint a SIRHA 2020-on

thumbnail-350x240

Az egyes árucikkek nyomon követésével egy különleges palack pezsgő vagy egy csomag nívós sonka egész életútja visszakövethető az alapanyag előállításától egészen a fogyasztóhoz kerülésig. Ahol ez nem jogszabályi követelmény, ott is megéri nyomon követni az árucikkeket, ez ugyanis az egyetlen módszer, amellyel a hibás és a hamis árukat egyértelműen ki lehet szűrni, megvédve ezzel a márka presztízsét. Anomáliák esetén pedig, mint például a termékvisszahívás, a leggyorsabban az adott termékek visszakeresésével lehet reagálni. 

 

A Sirha Budapest szakkiállításon évről évre az élelmiszeripar és gasztronómia színe-java mutatkozik be. Az élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar és gasztronómia mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a csomagolóipar – ezzel együtt a jelöléstechnika is. 44 nm-es standunkon kiállítunk kiskarakteres tintasugaras jelölőket, nagyfelbontású tintasugaras jelölőt, címkenyomtatót és -felrakót, fólia felülnyomtatót, illetve bemutatjuk DMP6 nevű feliratozó, ellenőrző, validáló szerializációs állomásunkat. 

 

A SIRHA Budapest népszerűségének köszönhetően a rendezvény két pavilonban várja a látogatókat, a rendezők közel 300 kiállítóra számítanak. A korábbiakhoz hasonlóan szakmai versenyek, konferenciák és bemutatók színesítik a programot, itt rendezik például a neves Bocuse d’Or magyar döntőjét. 

 

Amennyiben szeretne többet megtudni az egyedi azonosításról és a nyomonkövetésről, keressen minket a Sirha Budapest 2020. nemzetközi élelmiszeripari és horeca szakkiállításon február 4. és 6. között az EXPO  „A” pavilonjában, a C45 standon . Kollégáink örömmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre, és ajánlanak Önnek testre szabott megoldásokat. 

 

A rendezvényre az alábbi linken regisztrálhat, a belépés ingyenes: 

http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L1077885F084

 

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. 

 

Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

 

Látogassanak meg minket, forduljanak bizalommal szakembereinkhez!