A Masterprint a SIRHA Budapesten - Ahol az élelmiszeripar és a jelöléstechnika találkozik

sirha_2018_01_350x240

Termékátvilágítás, azonosítás, információk elhelyezése a termékek csomagolásán– ezek a feladatok mind-mind szorosan összekapcsolódnak a 21. századi élelmiszergyártással- és forgalmazással. A magyarországi jelöléstechnikai piac egyik vezető szereplőjeként mutattuk be megoldásainkat és berendezéseinket a szakkiállításon, melyet február 7-e és 9-e között rendeztek a HUNGEXPO Budapesti Vásárcsarnokban. Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa rendezvényén az élelmiszeripar, a cukrász- és sütőipar, valamint a szálloda- és vendéglátóipar mellett a csomagolóipar legújabb trendjei is bemutatkoztak. Immár második alkalommal vettünk részt a SIRHA Budapesten – a seregszemle ugyanis szinte egyedülálló lehetőség arra, hogy az élelmiszeripar különböző szegmenseinek képviselői megismerjék egymás tevékenységét és üzleti kapcsolatokat kössenek.

 

A látogatók és a kiállítók mezőnye is azt bizonyítja, hogy a szakkiállítás valóban nemzetközi: a tág értelemben vett régió országai – köztük Németország, Ausztria, Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Románia – mellett még több tucat állam szakemberei voltak kíváncsiak a magyar főváros szakmai és programkínálatára. A kétévente megrendezett eseményre 15 ország több mint 300 kiállítója hozta el termékeit, szolgáltatásait, újdonságait. A szakmai látogatók száma meghaladta a 20 ezret.

 

Testvércégünkkel, a MasterQuality-vel közös standunkon a folyamatosan megújuló technológiákkal ismerkedtek a látogatók, és kaptak kérdéseikre professzionális válaszokat a Masterprint szakembereitől. Munkatársaink örömmel tapasztalták, hogy testre szabott, magas minőségű megoldásaink iránt folyamatos volt az érdeklődés a rendezvény mindhárom napján.

 

Széles megoldási palettánkat bemutató brosúráink mellett néhány berendezést működés közben is megnézhettek a látogatók.

 

A pavilonban többek között látható volt az Antatres Vision egyik berendezése – az olasz vállalkozás a Masterprint stratégiai partnere. A kiállított egység nem csak a kupakzárást ellenőrzi, hanem a címkék nyomtatását, pozícióját és a palackok töltésszintjét is. A Leibinger parányi karaktereket nyomtató printere is a kiállítótér része volt, csakúgy, mint a Matthews L1 kiskarakteres és T100 nagyfelbontású tintasugaras nyomtatója. A Novexx XLP504 praktikus, asztali címkenyomtatóját szintén láthatták üzemelés közben.

 

A MasterQuality kínálata hasonlóan széles: testvérvállalkozásunk többek között húsipari feldolgozógépek, ipari mosogatógépek, vágó, kockázó, szeletelő, valamint röntgen gépek forgalmazásával és kifejlesztésével foglalkozik.

 

Számos szakmai bemutatón és előadáson is részt vehettek azok, akik kilátogattak az idei SIRHA Budapest szakkiállításra. A rendezvény olyan neves versenyeknek is otthont adott, mint a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny hazai fordulója, melyen eldőlt, ki képviseli majd Magyarországot a verseny európai döntőjén Torinóban.

 

A találkozó ismét beváltotta a hozzá fűzött reményeket: a sokszínű kínálat bemutatása mellett hozzájárult az európai kis- és középvállalkozások kapcsolatainak bővüléséhez.