A jövő gyárai és technológiái - Modern Gyárak Éjszakája online

MGYE_logo_png-350x240

A legkülönfélébb technológiák kézzelfogható közelségben – november 13-án indul a Modern Gyárak Éjszakája, mi is ott leszünk.

 

Első alkalommal csatlakozunk a Modern Gyárak Éjszakáka sorozathoz, mert jelöléstechnikai vállalkozásként úgy érezzük, helyünk van ezen a hagyományosan az innováció és digitalizáció jegyében megrendezett eseményen. November 13-án több mint 50 vállalkozás működését ismerhetik meg a látogatók virtuálisan, köztük a Masterprint Kft. rendszereit és berendezéseit.

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium negyedik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját, ezúttal online formában. A programon a legnagyobb és leginnovatívabb vállalatok vesznek részt, hogy újdonságaikkal színesítsék az iparról alkotott hagyományos elképzeléseket, és iránymutatást adjanak az ágazat iránt érdeklődőknek.

 

Ezzel összhangban a Modern Gyárak Éjszakájával egyidőben, november 13-án honlapunkon útjára indítjuk a Masterprint Virtuális Kiállítás 1.0-t. A rendhagyó virtuális túrán a vezető termékvonalunknak számító egyedi temékkövetési rendszerek mellett azokat a berendezéseinket mutatjuk be a nagyközönségnek, amikre a legbüszkébbek vagyunk.

 

Látogassanak meg minket november 13-án a Modern Gyárak éjszakáján, illetve november 13-tól bármikor a virtuális kiállításunkon!

Modern Gyárak Éjszakája weboldal

Masterprint Virtuális Kiállítás