A holnap kórházai – új SATO nyomtatók a betegek biztonságáért

Sato WS2-350x240

A kézzel írt címke már a múlté – kifejezetten az egészségügyi intézmények számára fejlesztette ki új nyomtatóját a SATO.

 

A most piacra dobott WS2 nevű eszközzel karszalagokat és fekvőbeteg-, illetve laboratóriumi címkéket lehet nyomtatni. A SATO fejlesztőinek célja a lehető legnagyobb betegbiztonság elérése volt.

 

A berendezés az USB és Ethernet interfészeken keresztül könnyen integrálható a kórházak által használt informatikai rendszerekbe.

 

A WS2 nagy előnye, hogy kompakt:

a karszalagot és a fekvőbeteg címkéket egyszerre kezeli, ezzel megkönnyítve a kórházi dolgozók munkáját, és csökkentve a tévesztés lehetőségét. A nyomtatás minősége kiváló: a felbontás 203 dpi és 300 dpi között váltakozik.

 

A készülék burkolata fertőtlenítőszernek ellenálló, antimikrobiális műanyag, így tökéletesen alkalmas a kórházi osztályokon való használatra, hiszen könnyen tisztán tartható.

A WS2 23 százalékkal kisebb, mint versenytársai (a berendezés 1 kilogrammos és mindössze 2 hüvelyknyi), így méretének és súlyának köszönhetően könnyen szállítható, szükség szerint a kezelők akár a betegágy mellől is nyomtathatnak.

A készülék gyorsan, 7 hüvelyk/másodperc sebességgel nyomtat.  

 

A SATO a berendezést betegazonosító karszalaggal együtt is kínálja egy versenycsomag részeként. A WS2 a legjobb minőségben SATO által gyártott karszalagokkal dolgozik, ugyanakkor kompatibilis a piacon jelenleg elérhető legtöbb karszalaggal és címkével.

Választható kiegészítő a Cutter készlet, valamint az adagoló, amelyek valamennyi típusú 2 hüvelykes címkét támogatják. Az USB kulcs könnyű alapszoftver-frissítést tesz lehetővé.

 

A Masterprint Kft. október közepén a SATO-val közösen vett részt a jubileumi XXV. Magyarországi Egészségügyi Napok nevű rendezvényen. A kórházi szektor jelentős fórumán a SATO új WS2 nyomtatóját mutattuk be a jelenlévő több mint 400 gazdasági vezetőnek.

Mivel a SATO japán márka, a tea pedig köztudottan hozzájárul az egészség megőrzéséhez, a gálavacsora után a konferencia résztvevőit különleges japán tea kóstoláson láttuk vendégül.

Tudjon meg többet a SATO-ról:

http://masterprint.eu/brand/sato/

Tudjon meg többet a SATO WS2-ről:

http://masterprint.eu/product/sato-ws2/

Kapcsolódó / letölthető pdf:
EN_SATO_WS2_BROCHURE_DIGITAL.pdf