A biztonságra törekszünk - folyamatos az ellátás, az óvintézkedések betartásával

Badge_finall_HUN-05-350x240

A mostani rendkívüli helyzetben, úgy érezzük, a korábbiakhoz képest is megnőtt a kiszámíthatóság értéke. A világjárvány miatt számos vállalkozásnak még nagyobb lett az igénye a megbízható berendezésekre és szolgáltatásokra.
A bevezetett biztonsági intézkedések maximális betartásával nap mint nap azon dolgozunk – home office-ban és cégünk iváncsai telephelyén egyaránt -, hogy megrendelőink elvárásai továbbra is teljesüljenek. 

 

Beszállítóink megfeszített munkájának köszönhetően a kellékanyag- és az alkatrészellátás folyamatosságát biztosítani tudjuk. Rendszeresen figyeljük a beérkező áruink szállítási határidejét, hogy hiány ne alakuljon ki. Ugyanakkor minden igyekezetünk ellenére – a napról napra változó körülményekből adódóan – késések előfordulhatnak, ezeket a helyzeteket részszállításokkal fogjuk megoldani, a lehető legrövidebb időn belüli teljesítéssel. 

 

A vállalkozások zökkenőmentes termeléséhez elengedhetetlen a megbízható szervizháttér is. Az általunk forgalmazott és gyártott berendezésekhez természetesen továbbra is biztosítjuk a szerviztámogatást. Annak érdekében, hogy az emberi kontaktust – az egészségügyi óvintézkedésekkel összhangban – a minimálisra tudjuk csökkenteni, arra kérjük partnereinket, hogy ahol erre lehetőség van, a gépeket küldjék be hozzánk javításra vagy karbantartásra. Ahol ez nem megoldható, oda a szervizes kollégáink továbbra is kimennek – szűrővel ellátott szájmaszkkal, gumikesztyűvel, fertőtlenítő géllel felszerelkezve. 

 

A fertőzésveszély minimalizálása érdekében továbbra is betartunk minden óvintézkedést, és a javításra/karbantartásra hozzánk beküldött berendezéseket lefertőtlenítve küldjük vissza partnereinknek. 

 

Ebben a rendkívüli helyzetben minden változásról folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket, és segítséget nyújtunk, ahol szükséges!