A Masterprint

Kapcsolat

A Masterprint Csoport

Kárpáti Zoltán
Masterprint
CEO

 

MASTERPRINT
A 2007-es alapítású Masterprint a hazai jelöléstechnikai piac egyik vezető és meghatározó szereplője. Tevékenységi területei a jelöléstechnikai gépek tervezése, gyártása, forgalmazása, üzemben tartása és szervízelése. A neves gyártók által fejlesztett rendszerek értékesítése mellett saját fejlesztéseivel és termékvonalaival is jelen van a piacon.

 

MASTERPRINT DIGITAL
A 2011-ben a Masterprint testvércégeként alapított Masterprint Digital szakterülete a digitális nyomtatás. Ezen belül, a tervezés, gyártás, karbantartás és szervízelés mellett rendszerintegrációval, projektmenedzsmenttel és tanácsadással is foglalkozik. A cég olyan stratégiai partnereket tudhat magamellett mint az AGFA, az Industrial Inkjet, illetve a Tritron.

 

MASTERQUALITY
A 2011-ben a Masterprint testvércégeként alapított MasterQuality szakterülete a kombinációs mérlegek (Ishida), az élelmiszeripari vágógépek (Urschel), a vonalvégi másodlagos csomagolásra specializálódott gépek (Cama) valamint az ipari mosogatógépek (Jeros) forgalmazása, karbantartása és szervízelése. A cég mindemellett komplett csomagoló, feldolgozó, anyag és késztermék továbbító és mozgató rendszerek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik.