Kapcsolat

SZERIALIZÁLÁS • AGGREGÁLÁS • TRACK & TRACE

Szerializációs palettánk teljes egészében lefedi a készítmények csomagolásán elhelyezendő biztonsági elemekkel kapcsolatos igényeket – hardver és szoftver oldalon egyaránt. Ez miért fontos? Mert így tudjuk garantálni, hogy az átállás valamennyi lépése hibamentesen történjen. A berendezéseket és az uniós informatikai rendszerbe bekapcsoló struktúrát az Önök igényeinek és elvárásainak megfelelően alakítjuk ki. Megoldásaink egyszerre teljes körűek és személyre szabottak.

Szerializációs modulok

Masterprint PharmaJet DMP6

Masterprint PharmaJet DMP6

Masterprint PharmaJet DMP6 feliratozó, ellenőrző és validáló rendszer magas minőségű és felhasználóbarát megoldást nyújt a gyógyszeripari gyártó, forgalmazó és logisztikai cégeknek. 100%-ban biztosítja a legmagasabb vevői-termelési igényeket megfelelve a legújabb európai uniós (EU FMD), orosz és egyéb nemzeti rendelkezéseknek, GS1 irányelveknek és a magas biztonsági követelményrendszereknek.
Bővebben >
Masterprint PharmaJet Print & Check Tamper Evident

Masterprint PharmaJet Print & Check Tamper Evident

Kifejezetten a gyógyszeripari vállalkozások számára fejlesztettük ki nagy sebességű feliratozó – ellenőrző – validáló állomásunkat, mely kompakt megoldást nyújt a 2019 februárjában életbe lépő EU direktíva előírásainak való megfeleléshez. Precíz és sokoldalú berendezés, korszerű informatikai háttérrel.
Bővebben >
Masterprint PharmaJet Print & Check Tamper Evident Aero

Masterprint PharmaJet Print & Check Tamper Evident Aero

Gyógyszeripari vállalkozások számára fejlesztett, nagy sebességű feliratozó – ellenőrző – validáló szerializációs állomás.
Bővebben >