A korábban az Avery Dennison Ipari Nyomtatás & Applikáció (IPA – Industrial Print & Apply) termékvonalaként ismertté vált márka önálló cégként működik tovább.

 

A korábban az Avery Dennison termékvonalaként ismertté vált IPA több mint 50 éve szolgálja ki vevőit világszinten, első osztályú ipari megoldásaival. 2015. június 1-jétől kezdve ez az üzletág a világ számos országában – köztük Magyarországon is – NOVEXX Solutions-ként működik tovább. Erős alapra építve, a NOVEXX Solutions rugalmasabb struktúrával segíti elő az innovatív megoldásokat és teszi magát még értékesebbé a partnerek számára.

 

A NOVEXX Solutions része a globális L. Possehl Vállalatcsoportnak. “Mint egy globálisan is sikeres vállalatcsoport, Possehl erősen bízik a NOVEXX Solutions Csoport lehetőségeiben”, mondta Dietrich Barsch, a Possehl SME Investment ügyvezetője, továbbá hozzátette: “A NOVEXX Solutions kiváló piaci feltételei egyszerűvé tették számunkra a hosszútávú befektetési döntés meghozatalát.”

 

A NOVEXX Solutions nem tervezi a szakembergárda vagy termék portfólió gyökeres átalakítását. A központ továbbra is Eching (München közelében) marad, valamint továbbra is épít a tapasztalt munkaerőre és a jól bejáratott termékpalettára és szolgáltatásokra. A NOVEXX Solutions 11 helyen kezdi meg működését világszerte.

 

A NOVEXX Solutions termékportfóliójával az alábbi iparágakban működő cégeket szolgálja ki:
– Ételipar
– Gyógyszeripar
– Személyes higiéné / kozmetikumok
– Vegyipar
– Logisztika
– Egyéb iparágak

 

A NOVEXX Solutions a kiemelkedő minőségű termékeiről és integrált megoldásairól ismert az ellátási lánc ipari azonsoítás és jelölés területein. Mint az Avery Dennison korábbi divíziója, a NOVEXX Solutions egyszerre rendelkezik egy felső kategóriás piaci szereplő 50 éves tapasztalatával, valamint egy középvállalat egyértelműen nagyobb rugalmasságával. A NOVEXX Solutions termék- és szolgáltatás portfóliója egyaránt magába foglalja a hardware és software megoldásokat, magas minőségű fogyóeszközöket, és a professzionális helyszíni szervízt is. A NOVEXX Solutions három országban, tizenegy helyszínen működik.

 

Az L. Possehl & Co. mbH holding által irányított Possehl Csoport, nyolc, egymástól függetlenül működő, diverzifikált és decentralizált divízióból álló vállalatcsoport. A Possehl Csoportot az L. Possehl & Co. mbH, valamint 150 leányvállalata alkotja, több mint 30 országban. A csoport több mint 12.000 alkalmazottjával, a 2014-es pénzügyi évben 3.2 milliárd EUR bevételt ért el világszinten.